Lifehacker nashri taqdim etgan ushbu retsept juda foydali bo‘lib, yegulikni tayyorlash uchun atigi 15 daqiqa ketadi.
Kerakli mahsulotlar:
- qattiq pishloq — 140 gramm;
- kolbasa — 70 gramm;
- lavash xamiri — 1 dona;
- tuxum — 1 dona;
- o‘simlik yog‘i — 1 osh qoshiq;
- tuz.
- Kolbasa yupqa, pishloq biroz qalinroq qilib kesib olinadi.
- Lavash xamiri ham bir necha to‘rtburchakka bo‘lib, kesib olinadi.
- Har bir lavash bo‘lagiga pishloq ustidan kolbasa va yana pishloq qo‘yib chiqiladi.
- Lavash xamirining bir uchi ikkinchi uchiga qarata yopiladi. Yeguliklarda xuddi konvert shakli hosil bo‘lishi kerak.
- Tuxum tuz bilan aralashtiriladi.
- So‘ngra har bir lavashli yegulik tuxumga botirilib, yog‘da ikki tomoni qizargunga qadar qovurib olinadi.
Mavzuga doir:
- Ko‘kat va pishloq qo‘shib tayyorlanadigan ozarbayjoncha bichak retsepti
- 15 daqiqa ichida pomidor, tuxum va piyozdan mazali nonushta tayyorlaymiz
- Kolbasa, pishloq va makkajo‘xori qo‘shib tayyorlanadigan ishtahaochar kesadilya retsepti
- Atigi 5 daqiqa ichida krujka ichiga solib pishiriladigan pitssa retsepti
Izoh (0)