Ushbu mini-pechenyelarni sut bilan iste’mol qilish tavsiya etiladi.
Kerakli mahsulotlar:
- qora shokolad;
- sariyog‘ – 110 gramm;
- tuxum – 1 dona;
- shakar – 2 osh qoshiq;
- jigarrang shakar – 60 gramm;
- vanil – 1/2 choy qoshiq;
- un – 160 gramm;
- qabartma – 1/2 choy qoshiq;
- tuz – 1/2 choy qoshiq.
- Pech oldindan 165 darajada qizdiriladi. Shokolad mayda to‘g‘raladi.
- Yumshatilgan sariyog‘, tuxum, shakar va vanil birgalikda ko‘pirtiriladi.
- Un elakdan o‘tkaziladi, tuz va qabartma bilan qo‘shiladi. Tuxumli aralashmaga unli massa qo‘shiladi va silliq bo‘lguncha aralashtiriladi.
- Xamirga shokolad qo‘shiladi va yana aralashtiriladi. So‘ngra qandolat qopiga quyilib, bir xil shaklda siqib chiqariladi.
- Pechenyelar qizargunga qadar 6-8 daqiqa davomida pishiriladi va sovitishga qo‘yiladi.
Izoh (0)