Ushbu mazali taom oilaning barcha a’zolariga manzur kelishi tabiiy.
Kerakli mahsulotlar:
- tovuq filesi – 4 dona;
- pomidor – 1-2 dona;
- piyoz – 1 dona;
- pishloq – 80-100 gramm;
- o‘simlik yog‘i – 1 choy qoshiq;
- smetana yoki mayonez – 3-4 osh qoshiq;
- tuz va ziravorlar.
- Tovuq filesi qandolat plyonkasiga o‘ralib, yaxshilab uriladi va tuz, ziravorlar sepiladi.
- Piyoz va pomidor dumaloq shaklda to‘g‘raladi.
- Pishloq qirg‘ichdan o‘tkaziladi.
- Tovuq bo‘laklari yog‘langan qolipga joylashtiriladi. Ustidan smetana yoki mayonez surtiladi. So‘ngra pomidor va piyoz terilib, pishloq sepiladi.
- Taom 190 daraja pechda 30 daqiqa davomida pishiriladi.
Mavzuga doir:
- Ichi brokkoli va pishloq bilan to‘ldirilgan kartoshkali taom retsepti
- Bayram dasturxoniga ko‘rk bag‘ishlovchi yegulik: kivi va pishloqli buterbrod tayyorlaymiz
- Sabzavotlarga soya sousi qo‘shib tayyorlanadigan pishloqli sho‘rva retsepti
- Noodatiy usulda tayyorlanadigan mazali kartoshkalar
- Pechda tovuq filesi, qo‘ziqorin va pishloqdan tayyorlanadigan mazali taom retsepti
Izoh (0)