Ananasning nordon ta’mi salatga o‘zgacha maza beradi.
Kerakli mahsulotlar:
- tuxum – 2-3 dona;
- kolbasa – 200-300 gramm;
- bulg‘ori qalampiri – 1 dona;
- konservalangan ananas – 200-250 gramm;
- ko‘kat, mayonez, tuz va ziravorlar.
- Dastlab tuxum qaynatib olinadi.
- Kolbasa, bulg‘ori qalampiri, tuxum va ananas bir xil kattalikda to‘rtburchak shaklida to‘g‘raladi.
- Mahsulotlar idishga solinadi va tuz, ziravorlar sepiladi.
- So‘ngra ko‘kat va mayonez qo‘shib, yaxshilab aralashtiriladi.
Mavzuga doir:
- Kolbasa, sabzi va makkajo‘xori qo‘shib tayyorlanadigan mazali salat retsepti
- Mol go‘shti va sabzavotlardan tayyorlanib, anor donachalari bilan bezatiladigan to‘yimli salat
- Lavlagiga tuzlangan bodring qo‘shib tayyorlanadigan to‘yimli salat
- Tovuqli, baliqli va parhezbop: Olivye salatining yangi retseptlari
- Til go‘shtidan tayyorlanadigan qo‘ziqorinli salat
Izoh (0)