Tushlik va kechki ovqat uchun ayni muddao bo‘lgan mazali yegulik retseptini e’tiboringizga havola qilamiz.
Kerakli mahsulotlar:
- tovuq oyoqlari — 5 dona;
- sut — 1,5 stakan;
- suv — 1 stakan;
- un — 2 osh qoshiq;
- non talqoni — 2 osh qoshiq;
- tuxum — 1 dona;
- tuz, murch;
- ziravorlar;
- o‘simlik yog‘i.
- Tovaga solingan tovuq go‘shti ustidan sut va suv quying.
- O‘rtacha olovga qo‘ying.
- Tuz va murch soling.
- Qopog‘ini yopib 20 daqiqa davomida pishiring.
- Non talqoniga, tuz va un qo‘shib aralashtiring.
- Chaqilgan tuxumga sut va suv qo‘shib aralashtiring.
- Sutda pishirib olingan tovuq go‘shtini olib biroz qurishini kuting.
- Keyin esa tuxumli aralashma keyin esa nonli talqonga botirib oling.
- O‘simlik yog‘i solingan tovada tovuq go‘shtini pishirib oling.
- Ortiqcha yog‘i ketishi uchun qog‘oz sochiq ustiga qo‘ying.
- Istalgan sous bilan qo‘shib iste’mol qilishingiz mumkin.
Izoh (0)