Mazali va o‘ziga xos salat retseptini e’tiboringizga havola qilamiz.
Kerakli mahsulotlar:
- mol go‘shti — 500 g;
- tuxum — 3-4 dona;
- tuz;
- mayonez;
- tuzlangan bodring — 1-2 dona;
- konservalangan qo‘ziqorin — 100-150 g;
- pishloq — 70-80 g;
- ko‘katlar.
- 2 soat qaynatib pishirilgan til go‘shtini somoncha shaklida to‘g‘rang.
- Qirg‘ichdan chiqarilgan tuxumni mayonez qo‘shib aralashtiring.
- Qo‘ziqorin va bodringni ingichka to‘g‘rab, pishloqni qirg‘ichdan chiqaring.
- Tarelkaga maxsus qolip qo‘ying (buning uchun kesib olingan baklajkadan foydalansangiz bo‘ladi.
- Birinchi til go‘shti keyin tuxum, uning ustidan esa bodring va qo‘ziqorinli aralashma soling.
- Ustidan mayonez quyib tekislang.
- Qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq sepib, ustini ko‘kat va bodring bilan bezang.
Izoh (0)