Ushbu sho‘rva odatda Germaniyada sevib iste’mol qilinadi, taom uchun bor-yo‘g‘i uch mahsulot kerak. Shuningdek, ta’bga ko‘ra, kartoshka va jo‘xori qo‘shish mumkin.
Kerakli mahsulotlar:
- piyoz – 2 dona;
- o‘simlik yog‘i – 3 osh qoshiq;
- qiyma – 600 gramm;
- pishloq – 400 gramm;
- suv – 1000-1200 ml;
- tuz va ziravorlar.
- Piyoz ingichka halqa shaklida to‘g‘raladi.
- So‘ngra piyoz qizitilgan o‘simlik yog‘ida yumshaguncha qovuriladi.
- Qiyma qo‘shib, qovurishda davom etiladi.
- Tuz va ziravorlar sepiladi. Pishloq va suv qo‘shiladi.
- Sho‘rva quyuqroq bo‘lishi uchun suv kamroq quyiladi.
- 45 daqiqaga qaynatishga qo‘yiladi.
- Sho‘rvani ko‘katlar bilan bezatib, dasturxonga tortiladi.
Izoh (0)