Mazali yegulikni nonushtaga iste’mol qilishingiz yoki ish va o‘qishga o‘zingiz bilan olib ketishingiz ham mumkin.
Kerakli mahsulotlar:
- baton non — 1 dona;
- kolbasa — 100 g;
- pishloq (motsarella) — 100 g;
- kolbasa — 100 g;
- sariyog‘ — 3-4 qoshiq;
- tuxum — 2 dona;
- tuz;
- maydalangan non — 100 g;
- parmezan — 30.
- Non, kolbasa va pishloqni bo‘laklarga bo‘ling.
- Eritilgan sariyog‘ni maxsus qolipga soling.
- Chaqilgan tuxumga sut va bir chimdim tuz soling.
- Ikkinchisiga maydalangan qotgan non va qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq qo‘shing.
- Nonni sutli aralashmaga, keyin esa maydalangan nonga botirib oling.
- Maxsus idishga soling.
- Non ustiga bir bo‘lak pishloq, kolbasa va yana pishloq qo‘ying.
- Ustini non bilan yoping va yana pishloq qo‘ying.
- Qolgan mahsulotlardan ham mana shunday buterbrod tayyorlang.
- 220 daraja qizigan pechga 5—8 daqiqaga qo‘ying.
Izoh (0)