Zapekankani, nafaqat tushlik va kechki ovqat, balki nonushtaga ham tayyorlasangiz bo‘ladi.
Kerakli mahsulotlar:
- qovoq — 1 kg;
- tuz, murch;
- o‘simlik yog‘i — 2 osh qoshiq;
- tuxum — 2 dona;
- sut — 180-200 ml;
- pishloq — 250 g.
- Qovoqni uncha katta bo‘lmagan bo‘laklarga bo‘ling, formaga soling.
- Tuz, murch seping va ustidan yog‘ quying.
- 180 daraja qizigan pechda 30 daqiqa pechda pishirib oling.
- Chaqilgan tuxumga sut, pishloq va tuz qo‘shing.
- Aralashmani qovoq ustidan quying.
- Qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq seping.
- Pechda 20 daqiqa pishiring.
- Ko‘katlar bilan bezang.
Izoh (0)