Kam vaqt ichida mazali yegulik tayyorlashingiz mumkin.
Kerakli mahsulotlar:
- tuxum — 2 dona;
- tuz;
- shakar — 1 osh qoshiq;
- smetana — 120 g;
- mayonez — 100 g;
- o‘simlik yog‘i — 2 osh qoshiq;
- un — 200 g;
- kolbasa — 250 g;
- ko‘kpiyoz;
- pishloq — 150 g.
- tuz va shakar qo‘shilgan tuxumli aralashmaga smetana, mayonez va yog‘ qo‘shing.
- un qo‘shib yaxshilab aralashtiring.
- kolbasani katta bo‘lmagan bo‘laklarga bo‘ling, pishloqni qirg‘ichdan chiqaring, piyozni maydalang.
- smetanali aralashmaga nachinkani qo‘shib aralashtiring.
- 180 daraja qizigan pechda 35-40 daqiqa davomida pishirib oling.
Yoqimli ishtaha!
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)