Bugun,

  • USD 11014.01
  • RUB 191.8
  • EUR 10674.78

Pirogning nafaqat ko‘rinishi, balki mazasi ham o‘zgacha.

Foto: Lifehacker

Foto: Lifehacker

Kerakli mahsulotlar:

  • sariyog‘ − 150 gramm;
  • jigarrang shakar − 50 gramm;
  • konservalangan ananas;
  • un − 100 gramm;
  • shakar upasi − 100 gramm;
  • qabartma (razrixlitel) − 1 choy qoshiq;
  • tuxum − 2 dona;
  • vanil − 1 choy qoshiq;
  • ananas siropi − 2 osh qoshiq;
  • konservalangan gilos.
Tayyorlanish jarayoni:
  1. 50 gramm sariyog‘ va shakar krem holiga kelguncha aralashtiriladi.
  2. Qolipning to‘rtdan bir qismiga suriladi. So‘ngra ananas halqalari va uning o‘rtasiga gilos donachalari teriladi.
  3. Alohida idishda sariyog‘, un, shakar upasi, qabartma, tuxum, vanil va ananas siropi yaxshilab aralashtiriladi.
  4. Tayyor bo‘lgan massa ananas ustidan bir tekisda quyiladi.
  5. Pirog 180 darajada taxminan 35 daqiqa davomida pishiriladi.
  6. Tayyor bo‘lgan pirog 5-10 daqiqaga qoldiriladi. So‘ngra ananaslar yuzada bo‘lishi uchun qolipni to‘nkarib, pirog ajratib olinadi.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Madaniyat
Instagram: Ustozlarini tabriklayotgan mashhurlar, onasiga qo‘shni bo‘layotgan Nilufar Usmonova, Ziyodaning volidasiga atalgan syurprizi
Sport
A Seriya. “Roma” Eldor Shomurodov maydonga tushmagan o‘yinda “Inter”ni mag‘lub etdi
Dunyo
Nikaragua hukumati Niderlandiya bilan diplomatik munosabatlarni uzdi