Gruzin oshxonasiga mansub mazkur taom nonushta va yengil tamaddi uchun ayni muddao.
Kerakli mahsulotlar:
- pishloq — 200 g;
- un — 5 osh qoshiq;
- soda — 0,5 qoshiq;
- limon sharbati — 0,5 qoshiq;
- tuz;
- o‘simlik yog‘i.
- Maydalangan pishloqqa tuxum qo‘shib aralashtiring.
- Un, tuz va razrixlitel qo‘shib aralashtiring.
- Sarimsoq piyoz qo‘shing.
- Smetana qo‘shib, yaxshilab aralashtiring.
- Yog‘ surtilgan tovaga aralashmani soling.
- Shivit yoki boshqa ko‘katlar bilan bezang.
- Pechda pishirsangiz yoki tovada qovurib olsangiz ham bo‘ladi.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)