Mazali quymoqlar ustiga smetana yoki murabbo qo‘shib iste’mol qilishingiz mumkin.
Kerakli mahsulotlar:
- un — 30 gr;
- tuzi — 1 choy qoshiq;
- bug‘doy yormasi — 250 gr;
- suv — 420 ml;
- xamirturush — 1 choy qoshiq;
- razrixlitel — 0, 5 qoshiq;
- un, tuz, xamirturush va yorma solib 5—6 daqiqa davomida blenderda aralashtiring;
- razrixlitel qo‘shing va yana 4 daqiqa aralashtiring;
- xamir ustiga sochiq yoping va 2 soatga xonada qoldiring;
- qizigan tovaga xamirni soling va pishirib oling.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Makaronga qiyma va qo‘ziqorin qo‘shib italyancha “timbal” pishirib ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Smetanali sousda qovoqcha va pomidor qo‘shib — paprikash tayyorlab ko‘ring
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)