Bugun,

  • USD 11095.31
  • RUB 173.84
  • EUR 10772.44

Yengil hazm bo‘ladigan mazkur taomni tushlik yoki kechki ovqatga tayyorlashingiz mumkin.

Foto: “Hi-chef”

Foto: “Hi-chef”

Kerakli mahsulotlar:

  • xamir — 450 gr;
  • tuxum  — 1 dona;
  • go‘sht — 200 gr;
  • qo‘ziqorin — 100 gr;
  • sut — 250 ml;
  • pishloq — 50 gr;
  • ziravorlar.
Tayyorlanish jarayoni
  • Xamirni 3-4 ml qalinlikda yupqa qilib yoyib, stakan yordamida bir nechta dumaloq shaklda kesing.
  • Dumaloqlarni o‘rtasini ham kesib oling.
  • Idishga tuxum chaqing.
  • Dumaloq xamirlarni tuxumga botirib oling.
  • Ustingda kelib olingan xamir chetlarini ham tuxumga botirib oling.
  • Xamirlarni 200 daraja qizigan pechda 10 daqiqa davomida pishirib oling.
  • Sariyog‘ solib tovuq filesi va qo‘ziqorinni pishirib oling.
  • Ziravorlar qo‘shilgan sutni file ustiga qo‘shing.
  • Xamir ustiga aralashmani quying.
  • Ustiga qirg‘ichdan chiqarilgan pishloq seping va yana 10 daqiqa 180 daraja qizigan pechda pishiring.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Mahalliy
Shavkat Mirziyoyev Andijon viloyatiga jo‘nab ketdi
Dunyo
Sovuq urushni rasman yakunlagan Bush va Yelsin, Fransiyaga qochib ketgan mashhur rejissor — Roman Polanski va “Buyuk golland toshqini”. Kun xronologiyasida 1-fevra...
Biznes
Kremniy vodiysini zabt etgan o‘zbekistonlik huquqshunos: Asror Arabjonov AQSHga qanday borib qolgani, viza va startaplari haqida