Maffinlar odatda faqatgina shirinlik bo‘ladi, deydiganlar adashadi. Go‘shtli maffinlarni, albatta, tayyorlab ko‘ring.
Kerakli mahsulotlar:
- qiyma go‘shti − 500 gramm;
- tuxum − 1-2 dona;
- pishloq − 100 gramm;
- ko‘kat va tuz.
- Qaynatilgan tuxum va pishloq qirg‘ichdan o‘tkaziladi. Ko‘katlar mayda to‘g‘raladi. Tuz sepib, aralashtiriladi.
- Qiyma go‘shti maffin uchun mo‘ljallangan qoliplarga solinadi. Qolipga joylashtirilgan go‘shtlarning markazida biroz chuqurcha hosil qilinadi.
- Pishloqli aralashma go‘sht markaziga joylashtirilib, qoshiq bilan biroz bosib qo‘yiladi.
- 180 daraja pechga 25-30 daqiqaga qo‘yiladi.
Izoh (0)