Mazkur retsept asosida tayyorlangan pechenyelar sevimli shirinliklaringiz qatoridan o‘rin olishiga shubha yo‘q.
Kerakli mahsulotlar:
- Pishloq — 150-200 gr
- Un — 100 gr
- Sut — 2 osh qoshiq
- Tuxum — 1 dona
- Sariyog‘ — 100 gr
- Pishloqni qirg‘ichdan chiqarib, sariyog‘ qo‘shing.
- Un, sut qo‘shib, blenderda aralashtiring.
- Xamirni dumaloq shaklga keltirib, 30 daqiqaga muzlatkichga qo‘ying.
- Xamirni 2-3 mm qalinlikda yoying va turli shaklga ega qoliplar bilan kesib chiqing.
- Qandolat qog‘ozi qoplangan listga terib chiqing.
- 190 daraja pechda usti qizarguncha pishirib oling.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Makaronga qiyma va qo‘ziqorin qo‘shib italyancha “timbal” pishirib ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Smetanali sousda qovoqcha va pomidor qo‘shib — paprikash tayyorlab ko‘ring
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)