“Rafaello” shirinligining ko‘rinishi hamda mazasi ko‘pchilikka ma’lum. Ammo ushbu retsept asosida tayyorlangan “rafaello” butunlay yangicha ta’mni hosil qiladi.
Kerakli mahsulotlar:
- Tuxum − 3-4 dona;
- Pishloq − 150 gramm;
- Sarimsoq − 3-4 bo‘lak;
- Krab tayoqchalari − 200 gramm;
- Mayonez, tuz va ziravorlar.
- Qaynatilgan tuxum va pishloq qirg‘ichdan o‘tkaziladi. Sarimsoq maydalanadi.
- Tuxum, pishloq, sarimsoq, mayonez, tuz va ziravorlar aralashtiriladi. Aralashmadan dumaloq sharchalar hosil qilinadi.
- “Krab” tayoqchalari qirg‘ichdan o‘tkaziladi va unga tayyorlab qo‘yilgan sharchalar botirib olinadi.
- “Rafaello”lar yarim soatga muzlatkichga qo‘yiladi va didga ko‘ra bezatilib, dasturxonga tortiladi. Yoqimli ishtaha!
Izoh (0)