Salomatlik uchun foydali va mazali taomni kechki ovqatga tayyorlang.
Kerakli mahsulotlar:
- Jigar go‘shti — 500 gr
- Piyoz — 2 dona
- Smetana — 2 osh qoshiq
- Tuz, murch;
- O‘simlik yog‘i.
- Jigarni yaxshilab yuvib, tozalab oling.
- Katta bo‘lmagan bo‘laklarga bo‘lib oling, keyin yana sovuq suvda yuving.
- Piyozni maydalang.
- Jigar va piyozni qo‘shib, tuz va murch seping.
- Smetana qo‘shing, yaxshilab aralashtiring va 10-15 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
- Qizigan tovaga aralashmani soling va 50 daqiqa davomida dimlab pishiring.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Makaronga qiyma va qo‘ziqorin qo‘shib italyancha “timbal” pishirib ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Smetanali sousda qovoqcha va pomidor qo‘shib — paprikash tayyorlab ko‘ring
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)