Kam vaqt sarflab mazali taom tayyorlashning iloji bor. Mazkur retsept buning uchun ayni muddao.
Kerakli mahsulotlar:
- Kolbasa — 200 gr
- Bodring — 1-2 dona
- Bulg‘ori qalampiri — 1 dona
- Pishloq — 100-150 gr
- Sarimsoq piyoz — 1-2 dona
- Mayonez — 2 osh qoshiq
- Lavash xamiri
- Salat bargi
- Kolbasa, bodring va bulg‘ori qalampirini o‘rtacha kattalikda to‘g‘rang.
- Pishloqni qirg‘ichdan chiqaring.
- Sarimsoqni maydalab, pishloq va mayonez bilan qo‘shib aralashtiring.
- Lavash xamiriga pishloqli aralashmani surting, ustidan salat bargi qo‘ying.
- Kolbasa, bodring va bulg‘ori qalampirini ham terib chiqing.
- Rulet shaklida o‘rang va 20-25 daqiqaga muzlatkichga qo‘ying.
- Dasturxonga tortishdan avval bo‘laklarga bo‘lib chiqing.
Mavzuga doir:
- O‘z qo‘lingiz bilan turkcha doner kabob tayyorlab ko‘ring
- Makaronga qiyma va qo‘ziqorin qo‘shib italyancha “timbal” pishirib ko‘ring
- Tovuq filesiga sabzavot va pishloq qo‘shib, tushlik uchun taom tayyorlaymiz
- Tushlikka o‘z qo‘lingiz bilan non kabob tayyorlang
- Kechki ovqatga uyg‘urcha beshbarmoq pishiring
- Turk oshxonasining eng mazali nonushtasi — menemen tayyorlaymiz!
- Ozarbayjoncha qatiqli taom — dovg‘a pishirib ko‘ring
- Mazasi og‘izda eriydigan tovuqli lag‘mon pishiramiz
- Smetanali sousda qovoqcha va pomidor qo‘shib — paprikash tayyorlab ko‘ring
- Ko‘p mahsulot ketmaydigan mazali “Smak” salatini uyda tayyorlash uchun retsept
Izoh (0)