Turk oshxonasida mantarli tavuk sote deb ataladigan mazkur taomni tayyorlashga ketgan vaqtingizga achinmaysiz.
Buning uchun quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:
- tovuq filesi — 250 gr;
- qo‘ziqorin — 20 dona;
- yashil bulg‘ori qalampiri — 1 dona;
- qizil bulg‘ori qalampiri — 1 dona;
- sariq bulg‘ori qalampiri — 1 dona;
- piyoz — 1 dona;
- tomat pastasi — 1 osh qoshiq;
- o‘simlik yog‘i — 100 ml;
- ta’bga ko‘ra tuz, murch.
- O‘simlik yog‘i solingan tovada kubik qilib to‘g‘ralgan tovuqni qovuring.
- Tomat pastasi, tuz va murch qo‘shib aralashtiring.
- Bulg‘ori qalampirlari va piyozni qo‘shib, 15-20 daqiqa dimlang.
- Qo‘ziqorin qo‘shib aralashtiring.
- Mazkur taomni guruch yoki pyure bilan qo‘shib dasturxonga torting.
Izoh (0)