Bugun,

  • USD 11095.31
  • RUB 173.84
  • EUR 10772.44

Turk oshxonasida mantarli tavuk sote deb ataladigan mazkur taomni tayyorlashga ketgan vaqtingizga achinmaysiz.

Foto: “Yemek.com”

Foto: “Yemek.com”

Buning uchun quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:

  • tovuq filesi — 250 gr;
  • qo‘ziqorin — 20 dona;
  • yashil bulg‘ori qalampiri — 1 dona;
  • qizil bulg‘ori qalampiri — 1 dona;
  • sariq bulg‘ori qalampiri — 1 dona;
  • piyoz — 1 dona;
  • tomat pastasi — 1 osh qoshiq;
  • o‘simlik yog‘i — 100 ml;
  • ta’bga ko‘ra tuz, murch.
Tayyorlanish jarayoni:
  • O‘simlik yog‘i solingan tovada kubik qilib to‘g‘ralgan tovuqni qovuring.
  • Tomat pastasi, tuz va murch qo‘shib aralashtiring.
  • Bulg‘ori qalampirlari va piyozni qo‘shib, 15-20 daqiqa dimlang.
  • Qo‘ziqorin qo‘shib aralashtiring.
  • Mazkur taomni guruch yoki pyure bilan qo‘shib dasturxonga torting.
Yoqimli ishtaha!

Izoh
Asosiy yangiliklar
Dunyo
Vafotidan keyin taqdirlangan Tupak Shakur, Isroil armiyasiga tosh otayotgan falastinlik, pichoqlangan bolalar — 8-iyun suratlari
Qozog‘iston
Qozog‘istonda odamlar orasida Sibir yarasi aniqlandi
Dunyo
BMT Falastinda sodir etilgan urush jinoyatlari uchun Isroilni aybdor deb topdi