Biz e’tiboringizga havola qilmoqchi bo‘lgan retsept uchun ortiqcha mahsulot va vaqt talab qilinmaydi.

Foto: Getty Images

Buning uchun quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:

  • pishloq — 300 gramm;
  • tarxun yoki piyoz — 15-2o gr;
  • un — 200 gr;
  • suv — 100 gr;
  • sariyog‘— 25 gr;
  • tuz — 5 gr;
  • ko‘katlar;
  • o‘simlik yog‘i — 5 ml;
  • smetana — 250 gr.

Tayyorlanish jarayoni:

  1. Tuz, un suv va yog‘ qo‘shib xamir qoring.
  2. Xamirni 30 daqiqa tindiring.
  3. Xamirni, taxminan, 30 gramm bo‘laklarga bo‘ling.
  4. Pishloqni qirg‘ichdan chiqarib, to‘g‘ralgan ko‘kat qo‘shing.
  5. Xamirni yupqa yoyib, ustiga pishloqli ko‘kat soling va xamirni buklab, chetlarini yopishtirib chiqing.
  6. Cheburekning ikki tomonini ham qovuring.
  7. Sariyog‘ surting.

Yoqimli ishtaha!