Biz e’tiboringizga havola qilmoqchi bo‘lgan retsept uchun ortiqcha mahsulot va vaqt talab qilinmaydi.
Buning uchun quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:
- pishloq — 300 gramm;
- tarxun yoki piyoz — 15-2o gr;
- un — 200 gr;
- suv — 100 gr;
- sariyog‘— 25 gr;
- tuz — 5 gr;
- ko‘katlar;
- o‘simlik yog‘i — 5 ml;
- smetana — 250 gr.
- Tuz, un suv va yog‘ qo‘shib xamir qoring.
- Xamirni 30 daqiqa tindiring.
- Xamirni, taxminan, 30 gramm bo‘laklarga bo‘ling.
- Pishloqni qirg‘ichdan chiqarib, to‘g‘ralgan ko‘kat qo‘shing.
- Xamirni yupqa yoyib, ustiga pishloqli ko‘kat soling va xamirni buklab, chetlarini yopishtirib chiqing.
- Cheburekning ikki tomonini ham qovuring.
- Sariyog‘ surting.
Izoh (0)