Ананаснинг нордон таъми салатга ўзгача маза беради.
Керакли маҳсулотлар:
- тухум – 2-3 дона;
- колбаса – 200-300 грамм;
- булғори қалампири – 1 дона;
- консерваланган ананас – 200-250 грамм;
- кўкат, майонез, туз ва зираворлар.
- Дастлаб тухум қайнатиб олинади.
- Колбаса, булғори қалампири, тухум ва ананас бир хил катталикда тўртбурчак шаклида тўғралади.
- Маҳсулотлар идишга солинади ва туз, зираворлар сепилади.
- Сўнгра кўкат ва майонез қўшиб, яхшилаб аралаштирилади.
Мавзуга доир:
- Колбаса, сабзи ва маккажўхори қўшиб тайёрланадиган мазали салат рецепти
- Мол гўшти ва сабзавотлардан тайёрланиб, анор доначалари билан безатиладиган тўйимли салат
- Лавлагига тузланган бодринг қўшиб тайёрланадиган тўйимли салат
- Товуқли, балиқли ва парҳезбоп: Оливье салатининг янги рецептлари
- Тил гўштидан тайёрланадиган қўзиқоринли салат
Изоҳ (0)