Tvorog qo‘shib tayyorlangan yeguliklar hamisha mazali bo‘lganligi uchun ham ko‘pchilik tomonidan sevib iste’mol qilinadi.

Foto: “Hi-chef.ru”

Kerakli mahsulotlar:

  • kefir −  200 ml;
  • tvorog − 200 gramm;
  • manniy yormasi − 70 gramm;
  • tuxum − 1 dona;
  • qabartma (razrixlitel) − 1 chimdim.

Tayyorlanish jarayoni:

  1. Mahsulotlar tayyorlab olinadi. Tvorogni elakdan o‘tkazish ham mumkin, shunda zapekanka yanada balandroq chiqadi.
  2. Tvorog va kefir aralashtiriladi.
  3. Tuxum qo‘shiladi.
  4. Manniy yormasi va qabartma qo‘shib aralashtiriladi.
  5. Hosil bo‘lgan massa qolipga quyiladi.
  6. 180 darajadagi pechga 35 daqiqaga qo‘yiladi.

Yoqimli ishtaha!